Horeca

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Bakkerij Kouwenberg levert haar assortiment aan horecagelegenheden.” font_container=”tag:h2|font_size:30px|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]De laatste jaren is er een flinke toename gekomen in onze leveringen aan de horeca. Restaurants willen meer en meer, nét dat betere stukje brood serveren, topkwaliteit op maat, en afgestemd met de keuken.

We merken dat het concept van maatproducten in de horeca veel tijd en aandacht nodig heeft, om nét dat betere stukje brood te leveren. Het is een grote uitdaging om nét dat betere stukje brood te leveren, hierdoor steeg onze passie en zijn we ons gaan specialiseren om ambacht brood te leveren aan horecagelegenheden.

Op zoek naar iets exclusiefs en ambachtelijks om voor te schotelen? Brood of banket op maat nodig? Wij gaan de smakelijke uitdaging graag aan.
Ons bakker team denkt mee, weegt af en bakt naar wens.

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk ons assortiment.

Bestelling doorgeven of mogelijkheden bespreken?
Vind hier onze contactgegevens.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”115″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]