Bezorgservice

Bezorging in Moergestel

Wij hebben nu ook een bezorgdienst in Moergestel. De bezorging vindt plaats op zaterdag. Bij de eerste bestelling krijgt u bij wijze van welkomstgeschenk twee halve broden gratis.

U kunt voor meer informatie of om een bestelling te plaatsten contact opnemen met Stan op: 06 23 85 68 95

Bezorging in Berlicum

BERLICUM – Ergens is het een terugkeer naar vroeger. Een paar decennia geleden was het tenslotte heel normaal dat de bakker aan huis kwam. En tegelijkertijd is het heel modern. In het internettijdperk laten we steeds vaker onze boodschappen thuis bezorgen. Bakkerij Kouwenberg sluit hierbij aan en begint een bezorgservice in Berlicum.

Bezorgservice

De bakkerij ligt niet direct om de hoek: ze is gevestigd in Tilburg. Dat ze juist een bezorgservice in Berlicum begint is makkelijk te verklaren. De zaak wordt immers gerund door Mark van Erp uit Berlicum. Hij laat zijn dorp graag kennis maken met datgene waar hij zo trots op is: het ambachtelijk brood en banket van zijn bakkerij. Een winkel die onder meer bekend is van progres taarten, worstenbroodjes en suikerbrood.

Creatief

Mark staat bekend als een creatieve bakker. Vooral sinds begin dit jaar tweelingbroer Richard in de onderneming stapte, heeft hij tijd om na te denken over de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo ontstonden gebakjes als de Balletjes van Oranje en vooral het succesnummer de Haagse Spie. Dat is een mix van gebaksresten. In feite een oud recept, maar er is bijna niemand die het nog maakt en Kouwenberg maakt er furore mee.

Twee halve broden gratis

Inmiddels is Angelique van Ewijk enthousiast gaan bezorgen. Via haar kunt u ook een bestellijst krijgen. Bij de eerste bestelling krijgt u bij wijze van welkomstgeschenk twee halve broden gratis.
Bestellingen kunt u aan Angelique van Ewijk doorgeven via telefoon of whatsapp (06-20979621).

Ze bezorgt op  vrijdagmiddag en zaterdag en is bereikbaar op werkdagen van 13.00 tot 19.00 uur.

De bestellijst en aanbiedingen vindt u de komende tijd in De Brug of natuurlijk hier op onze site.